Rreth Projektit

"calendar ICS", eshte nje sherbim abonimi per kalendar, per Outlook, Google, Thunderbird, Android, Iphone, etj. Mjafton te kopjosh linkun .ics dhe kalendari do jete gjithmone up-to-date.

Kalendaret

festat zyrtare
https://calendar.eridrekaj.com/festat_zyrtare.ics

festat katolike
https://calendar.eridrekaj.com/festat_katolike.ics

festat muslimane
https://calendar.eridrekaj.com/festat_muslimane.ics